четвртак, 5. јул 2018.

Gde sve možete besplatno trenirati u Novom Sadu?

Tokom ovog leta u Novom Sadu će se održavati raznorazni besplatni treninzi na različitim lokacijama, pa tako će te sigurno moći naći nešto što Vam odgovara bilo da ste ljubitelj Les Mills treninga, zumba fitnessa, joge ili salse.
U periodu od 2. do 9. jula u fitnes centru Šmek se održava promocija novih Les Mills koreografija tokom koje su treninzi besplatni za SVE. Na ove besplatne treninge možete se prijaviti klikom ovde
U okviru Štrand summer festa sutra sa početkom u 18h, ispod mosta slobode, održaće se besplatni Les Mills Body Pump trening sa Markom Tajsom. Trening centar Tajs će svima koji nisu do sada vežbali kod njih podeliti besplatne mesečne članarine.
Takođe na Štrand summer festu svake subote će se održavati Salsa night- besplatni časovi salse, a nedeljom besplatni časovi zumba fitnesa. Klik ovde za više informacija o ovom festivalu.
Tokom jula i avgusta svake srede i subote biće organizovana besplatna  joga u futoškom parku. Klik ovde za više informacija.
Nadam se da su Vam ove informacije bile korisne, da Vam se ovaj post dopao i da ste uspeli da nađete neku aktivnost za sebe. Ako je tako predlažem da lajkujete i zapratite facebook stranicu ovog bloga.

Нема коментара:

Постави коментар

KUltura kroz Novi Sad

Danas je prvi dan leta i svetski dan muzike i vreme je da blog ponovo počne sa radom, nakon duge pauze. Svetski dan muzike nastao je na pre...