петак, 6. јул 2018.

Danas u gradu

Ako još uvek niste isplanirali svoj večerašnji izlazak, evo par lepih ideja gde možete večeras i to besplatno. Verujem da će vam se neka od ovih ideja dopasti bilo da ste ljubitelji: filma, koncerata, žurke ili sporta.
Ukoliko ste ljubitelj žurki preporučujem humanitarnu žurku za Srbe na Kosovu i Metohiji u Ladovina Pabu(Laze Telečkog 3) sa početkom u u 22h, u organizaciji Udruženja mladih novosadskih intelektualaca.
Ako ste pak ljubitelji koncerata ili želite da pogledate neki dobar film onda je prava destinacija za vas Kulturni centar Novog Sada. Na njegovoj letnjoj pozornici u okviru Water festa  će večeras od 20h nastupiti: Madresi, The Bite, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi i Zbogom brus Li, a u bioskopskoj sali, u okviru Festivala evropskog filma biće prikazani filmovi iz Slovenije: Šarlatan Manjifiko i  Njuša i Rene Gerden sa početkom u 19h kao i španski film Prodaće i kišu sa početkom u 21h.
Ako  ipak ne želite da propustite utakmicu  Brazil- Belgija preporučujem da je umesto kod kuće ispred televizora gledate prenos uživo u hladovini ispod Mosta slobode sa početkom u 20h.
Još jednom da ponovim sve ovo je BESPLATNO.
  

Нема коментара:

Постави коментар

KUltura kroz Novi Sad

Danas je prvi dan leta i svetski dan muzike i vreme je da blog ponovo počne sa radom, nakon duge pauze. Svetski dan muzike nastao je na pre...