среда, 11. јул 2018.

Gde u Novom Sadu možete pogledati besplatno dobar film?

Kada se pomene gledanje dobrog filma u Novom Sadu, verovatno pomislite na dva najveća bioskopa Arena Cineplex i Cinestar, u kojima se ulaznice naravno plaćaju. Ali u Novom Sadu se često organizuju filmski festivali i projekcije filmova na koje je ulaz besplatan. Jedan od njih je i Festival evropskog filma koji je u toku. Na njemu možete pogledati filmska ostvarenja iz raznih delova Evrope. Sve projekcije od danas se održavaju na brodu teatar na Beogradskom keju sa početkom u 21h. Program festivala možete pogledati ovde.
Na već spomenutom Brod teatru Francuski institut organizuje svakog utorka projekcije savremenih francuskih filmova.  Za više informacija kliknite ovde
Još jedno mesto koje nudi besplatne filmove je i Omladinski centar Ck13 u kojem će se u okviru ciklusa filmova Rajana Vernera biti prikazan film „ Brak Marije Braun “ u četvrtak 12. 7. sa početkom u 21h.
A ako ipak želite u neki od dva najveća bioskopa i to besplatno, ne brinite i za to postoji način o kojem ću pisati uskoro. Zato bih vam preporučio da me zapratite na facebooku da bi ste među prvima saznali kako možete besplatno u Arenu Cineplex i Cinestar.

Нема коментара:

Постави коментар

KUltura kroz Novi Sad

Danas je prvi dan leta i svetski dan muzike i vreme je da blog ponovo počne sa radom, nakon duge pauze. Svetski dan muzike nastao je na pre...