уторак, 31. јул 2018.

Kako do besplatnih karata za dva najveća bioskopa u Novom Sadu?

Želite da pogledate neki dobar film u bioskopu, a niste u prilici da izdvojite novac za ulaznicu? Ne brinite, postoje načini da dobijete besplatnu ulaznice za Arenu Cineplex i Cinestar.
Karte za ova dva bioskopa se često dele na radiju Novi Sad i radiju Asfm.
Na radiju Novi Sad se svake subote od 9.05 do 11h emituje emisija Puls magazin u kojoj se pored karata za Arenu Cineplex, dele i karte za pozorište, knjige,... Potrebno je samo da na znak voditelja  brzo pozovete 021/2101670. Takođe karte se dele na radiju Asfm i to četvrtkom za Arenu, a petkom Cinestar. Najčešće se dele u periodu od 14 do 18h kod Kristine, mada može se desiti da se dele i u neko drugo vreme i neki drugi dan. Za ove karte se na znak voditelja ili poziva broj 066/100200 ili se na taj broj šalje sms sa imenom i prezimenom.
Ovo su dva načina za dobijanje besplatnih karata za bioskop. Ako znate još neki, voleo bih da ga podelite sa mnom i ostalim čitaocima u komentaru ispod ovog posta ili na facebook stranici bloga.
Srećno u osvajanju ulaznica!

Нема коментара:

Постави коментар

KUltura kroz Novi Sad

Danas je prvi dan leta i svetski dan muzike i vreme je da blog ponovo počne sa radom, nakon duge pauze. Svetski dan muzike nastao je na pre...