среда, 9. јануар 2019.

Film koji je udaljio takozvano Kosovo od članstva u Unesku

Danas imam tu čast da vas pozovem na besplatnu humanitarnu projekciju svog omiljenog filma „Kosovo momenat u civilizaciji“, koja će se održati na Medicinskom fakultetu, sutra 10.12.2019  u 20h. Posle projekcije biće organizovana i diskusija sa Borisom Malagurskim, producentom i režiserom ovog filma. Film se bavi kulturnim dobrima Srbije na Kosovu i Metohiji, njihovom istorijom i značajem ne samo za Srbe već i za celu civilizaciju i obišao je čitav svet: Australiju, Južnu Afriku, Kanadu, Zapadnu Evropu, Rusiju, Ameriku... Dođite da pogledate ovaj film i vidite šta se dešava sa našim kulturnim nasleđem na Kosmetu. Ukoliko niste iz Novog Sada, a želeli biste da organizujete projekciju ovog filma u svom gradu javite se Borisu na mejl boris@malagurski.com. U nastavku možete pogledati trejler ovog filma.
Ukoliko vam se ovaj post dopao, pozivam vas da zapratite moju facebook stranicu Dostupna kultura i Borisovu Boris Malagurski.

2 коментара:

  1. Poštovani,
    ukoliko zaista smatrate da jedan film može jednu državu da udalji od članstva u UNESCO organizaciji, Vaše razumevanje politike je na nivou istinoljubivosti gospodina Malagurskog, čoveka koji karijeru gradi na manipulaciji istinom i poturanjem lažnih 'dokaza' još od prvog filma, a zbog čega će, kada se ova ujdurma završi, biti i među optuženima za negativan uticaj na stanovnike Srbije i pripadnike srpske nacionalnosti.
    Dokazi su sakupljeni, screenshotovi iz filma postavljeni pored originalnih dokumenata i njihovih TAČNIH prevoda, sve će doći na red.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Poštovani,
      Što se tiče udaljavanja film je svakako imao uticaja. To je potvrdio i kongres Sjedinjenih Država, kako je rekao Malagurski na projekciji u četvrtak. Na ovom blogu o politici ne bih raspravljao. U svakom slučaju istina će izaći na videlo, kakva god ona bila.

      Избриши

KUltura kroz Novi Sad

Danas je prvi dan leta i svetski dan muzike i vreme je da blog ponovo počne sa radom, nakon duge pauze. Svetski dan muzike nastao je na pre...